Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Ofer metis labrador 2009-01-30

Oferim spre adoptie un catel metis labrador, mascul de aprox. 2 luni, jucaus si tare simpatic. Va asteapta cu nerabdare! Detalii »

Mitica este metis de LUP 2009-01-30

Mitica este metis de LUP. El este masculul si in acelasi timp piticul familiei. Pare ca l-a stresat putin convietuirea cu 4 femele fiindu-i dificil sa se impuna cu statura si de aceea se bucura mai... Detalii »

Kanta este o fetita de metis de LUP 2009-01-30

Kanta este o fetita de metis de LUP foarte blanda, desteapta si ascultatoare. Are urechile drepte. Cand ar vrea sa socializeze, dar este prea timida sa se apropie, incepe sa “cante” si e foarte... Detalii »

Maria este metis de LUP 2009-01-30

Maria este metis de LUP, ea fiind catelusa cea mare din cei 4 frati ai ei si este desteapta si iubitoare. Are 6-7 luni, este deparazitata, vaccinata si are asigurata sterilizarea, atunci cand se va... Detalii »

Mazarica metis lup 2009-01-30

Mazarica este cea mai sufletista si inteligenta mama-catel. Este metis de LUP si are aproximativ 1 an. A fost aruncata cu puii pe camp, la o margine de drum. Era schilodita de foame si sete.... Detalii »

Vulpita este o catelusa timida 2009-01-30

Vulpita este o catelusa timida, metis de LUP, insa foarte blanda, ascultatoare si lipsita de agresivitate. Are 6-7 luni, este deparazitata si vaccinata si are asigurata sterilizarea, daca va fi... Detalii »

Urechiusa metis lup 2009-01-30

Ma numesc Urechiusa si sunt o femela metis de Lup de 2 ani. Am fost sterilizata, deparazitata(intern si extern) si vaccinata. Taticul meu nu ma mai poate tine pentru ca are prea multe animalute in... Detalii »

Mascul metis de pechinez 2009-01-30

Picky Mascul metis de pechinez, aproximativ 3 ani (posibil pierdut), sterilizat, deparazitat (intern si extern) ,vaccinat.Stapanul sau are prea multe animale si nu o mai poate tine. Ar fi pacat sa... Detalii »

Ofer metis labrador 2009-01-30

Oferim spre adoptie un catel metis labrador, mascul de aprox. 2 luni, jucaus si tare simpatic. Va asteapta cu nerabdare! Detalii »

Catei adoptii 2009-01-30

Va rog cine ma poate ajuta, am o catea frumoasa care a fatat 8 catei superbi, cine iubeste animalele... ii  dau spre adoptie; merita vazuti. Detalii »