Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

O pisicuta tigrisor are nevoie urgenta de o familie 2009-01-30

O fetita pisoias tigrata, de doua luni, isi cauta un stapan iubitor. Este fff frumoasa, jucausa, dar si cuminte, isi face treburile la nisip.... Eu nu o pot tine, am 2 caini cu care nu se intelege... Detalii »

Ofer spre adoptie 2009-01-30

Ofer spre adoptie motanel si pisicuta superbi, vaccinati, deparazitati, cu carnete de sanatate.  Detalii »

Pisicute, cautam familie 2009-01-30

Ofer spre adoptie 3 pui de pisica - 2 fete + 1 baiat - foarte frumosi si jucausi. Au 5 luni si vaccinurile la zi. Puii sunt albi si au pete maro pe cap. Ne gasiti in Ploiesti, Detalii »

Motanu 2009-01-30

Motanu are culoarea neagra si este mascul. Detalii »

Fanica, un pui de pisica 2009-01-30

Pe Fanica l-am gasit prin parcul Tineretului. Mai are un fratior alb cu negru, Mitica. Aveau langa ei o cutie in care stateau si probabil in care fusesera adusi, avea gauri in capac! Cutia era f... Detalii »

Persane negre 2009-01-30

Suntem mai multe pisicute, gasite in toamna intr-o cutie de pantofi mai inalta. La inceput eram 13 la numar. Nu toate am trait, dar iata ce frumuseti am crescut.Suntem o combinatie de persana cu... Detalii »

Ofer pisoiasi spre adoptie 2009-01-30

Acesti minunati pisoiasi isi cauta un camin iubitor. Au numai 1 luna si sunt extrem de prietenosi si jucausi. Daca doriti sa adoptati unul dintre cei 4 pufuleti din atasament (dintre care 3 baietei... Detalii »