Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Un weekend cu familia in lumea animalului de companie

Cel mai frumos lucru pe care il poate primi in dar un animal de companie este dragostea si atentia stapanului sau. PetExpo este locul in care intreaga familie face o incursiune in lumea patrupedului si pentru un weekend il plaseaza pe acesta in centrul atentiei. Citeste mai departe »

Alte articole

Sanatatea animalului tau conteaza

Principalele afectiuni la tineret sunt inca bolile infectioase la pacientii nevaccinati. Citeste mai departe »

Cimpanzeii prefera alimentatia sanatoasa

Un studiu amanuntit realizat asupra cimpanzeilor a concluzionat ca o buna parte din plantele pe care aceste primate le consuma zilnic nu au menirea de a le tine de foame, ci de a le asigura sanatatea. Citeste mai departe »

Cum inveti pisica sa accepte plimbarea in lesa

Acomodarea unei pisici cu plimbarea in lesa nu este o sarcina usoara. Citeste mai departe »

Cat timp poti lasa animalul de companie singur?

Posesorii responsabili de animale de companie isi fac din timp planuri pentru companion cand se pregatesc sa plece de acasa. Citeste mai departe »

Hrana adecvata pentru puii de pisica

Pentru posesorii de pisici, marirea familiei cu o generatie de pisoi poate fi o mare bucurie, dar si o responsabilitate pe masura. Citeste mai departe »

Hrana adecvata pentru carasul auriu

Carasul auriu este una dintre cele mai intalnite specii de pesti din acvariile domestice. Citeste mai departe »

Cum dresezi un hamster

Hamsterul este un animal sociabil care poate fi dresat cu usurinta de un stapan atent si rabdator. Citeste mai departe »

Nu pierde expozitia de reptile de la Esplanada Cora Pantelimon!

Iubitorii de animale au posibilitatea sa admire, in perioada urmatoare, nu mai putin de 20 de specii de reptile, la Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti. Citeste mai departe »

Dresajul catelului, simplu si distractiv

Dresajul catelului poate fi uneori dificil, insa numai daca stapanii nu se documenteaza bine si nu sunt consecventi. Desarjul cu recompense, facut "in joaca", are cele mai bune rezultate si duce la crearea unei legaturi stranse intre animal si stapan. Atunci cand se urmareste un dresaj de baza,... Citeste mai departe »

De ce stranuta pisicile?

Stranutul este un reflex al cailor respiratorii superioare pe care il au si unele animale, nu doar oamenii. Ca si in cazul nostru, reflexul este important pentru mentinerea sanatatii si nu inseamna intotdeauna ca animalul este racit sau nu se simte bine. Cu toate acestea, e nevoie sa observam... Citeste mai departe »