Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

  • Animale.ro
  • Stiri
  • > O femeie si-a gasit motanul pierdut in urma cu 13 ani

O femeie si-a gasit motanul pierdut in urma cu 13 ani

02.12.2013  |  2553 afisari

Un motan si-a regasit familia adoptiva la 13 ani dupa ce a disparut in apele unui parau din orasul Petaluma din California, SUA.In 2000, pe vremea cand era studenta, Jackie Sharp, stapana motanului Dallas, si-a pierdut cel mai bun prieten in apele unui parau din apropierea casei.

"A fost oribil", a spus Jackie Sharp, referitor la pierderea motanului. "L-am cautat peste tot. A fost foarte trist. Il iubeam foarte mult. La finalul fiecarei zile, veneam acasa, iar el mi se suia in poala si incepea sa toarca. M-a ajutat sa trec peste multe".

In urma cu o saptamana, femeia a primit un telefon de la VCA Animal Care Center din Rohnert Park si a aflat, astfel, ca motanul sau a fost gasit la 13 ani de la disparitia sa.

"Miracolul" a fost posibil gratie unui microcip de identificare care ii fusese implantat motanului la nivelul gatului.

Motanul, foarte bolnav atunci cand a fost gasit in apropierea paraului in care a disparut in urma cu 13 ani, si-a revenit complet in urma ingrijirilor medicale si a unui tratament intensiv. Astazi in varsta de 16 ani, Dallas s-a reintors in bratele iubitoare ale stapanei sale, pe care a si recunoscut-o de indata.

"S-a uitat la mine, dupa care mi s-a suit in poala si a inceput sa toarca", a spus Jackie Sharp.

Comentarii (0)

adauga comentariu >>