Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Dresaj canin

Anunt expirat

Detalii Anunt

  • Vizualizari: 628
  • Specie: Caini
Aveti o viata ocupata dar doriti un caine care sa se comporte adecvat?DOG SCHOOL este răspunsul.Va oferim un brand de servicii private de formare premium,antrenand cainele in comfortul propriei case. Nu este nevoie sa trimiteti câinele pe cine știe unde pentru a fi instruit,fara a stii ce i se intampla. Lasa-ti instructorii noștri sa vina si sa educe câinele la domiciliu,pentru dumneavoastra.
DOG SCHOOL este soluția perfectă dacă vă iubiti câinele, dar doriti comoditatea de a avea un antrenor profesionist,beneficiind de rezultatele pozitive ale muncii noastre.
Instructorii nostri va vor dresa cainele atat la domiciliu,cat si in parc,in vecinatati,pe strada,obisnuind cainele cu noi stimuli,in timp ce dumneavoastra sunteti ocupati cu job-ul sau familia.
Va oferim seriozitate,rezultate sigure si comoditate.
Daca intr-adevar doriti ca problemele dumneavoastra sa fie efectiv rezolvate si sa aveti patrupedul visat,va asteptam sa ne contactati pt a va inscrie in programul nostru exclusiv, DOG SCHOOL sau pentru a primi mai multe informatii!

Alte anunturi

Garduri invizibile pentru caini

Cainele evadeaza frecvent din curte, strica gradina cu flori sau intra in casa???Va este frica sa nu muste trecatorii sau sa pateasca un accident??? Chiar si fara gard il puteti tine in curte fara... Detalii »

Vand cusca hamster

Vand cusca hamster 35/65 cm cu roata mare, scarita si casuta de lemn, o punga cu mancare Meniu Complet pt hamster de la Cora, o cutie de la "snaks" pt hamsteri de la Real noua, o punga de talas... Detalii »

URGENTA! VETMEDIN 5 MG

Daca are cineva Vetmedin de 5 mg de oferit unui catel de la adapostul de animale din Baia Mare, diagnosticat cu insuficienta cardiaca, si ar putea sa doneze medicamentul, va rog foarte mult sa ma... Detalii »

incubator oua

vand incubator 10 000 oua automat cu tablou electronic 2300 euro

incubator manual 10 000 oua 1300 euro

ecluzor 10 000 oua 1300 euro Detalii »