Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Medalioane personalizate pentru animale

Anunt expirat

Detalii Anunt

  • Vizualizari: 529
  • Specie: Caini
Comercializam Medalioane personalizate pentru animale, o gama foarte diversificata pentru toate gusturile si toate buzunarele de la 23 lei incluzand personalizarea si inelul de prindere la zgarda , peste 60 de modele ,cea mai diversificata gama de medalioane pentru animale din Romania.
Avem deasemenea zgarzi din piele naturala , mai multe marimi si culori ,preturi de la 8 lei, productie Romania. Cele mai mici preturi din Romania !

Alte anunturi

bani in romania

Raporteaza | Noteaza comentariul (-1) din 1 vot
sf florin
2010-01-01 14:32:05 CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI PENTRU ROMANI! BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET. TESTAT! EU AM FACUT 25.260.000... Detalii »

Finantare de împrumut rapid in 48 hBuna ziua domnule / doamna, oferind practic ratele dobânzilor. Au fost respinse de multe banci? Ai nevoie de finantare pentru a consolida datoriile dumneavoastra? Ai nevoie de fonduri pentru a... Detalii »

Colivie mare

Vand colivie cu tavita, pt papagal mare, dimensiune 70X70X150 ( cu tot cu picioare), nu este demontabila. Se vinde impreuna cu rotile care au si sistem de blocaj dar care nu sunt montate.

Nu... Detalii »

zgarda electrica dresaj

Inchiriez zgarda electrica pt. dresaj cu telecomanda, 10 trepte de putere, posibilitate setare sunet sau soc electric, raza de actiune aprox 100 yards. 10 ron/zi, 60 ron/7 zile. tel 0745.156.681,... Detalii »