Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Medalioane personalizate pentru animale

Anunt expirat

Detalii Anunt

  • Vizualizari: 662
  • Specie: Caini
Comercializam Medalioane personalizate pentru animale, o gama foarte diversificata pentru toate gusturile si toate buzunarele de la 23 lei incluzand personalizarea si inelul de prindere la zgarda , peste 60 de modele ,cea mai diversificata gama de medalioane pentru animale din Romania.
Avem deasemenea zgarzi din piele naturala , mai multe marimi si culori ,preturi de la 8 lei, productie Romania. Cele mai mici preturi din Romania !

Alte anunturi

porci vietnamezi

vind purcei vietnamezi ,10 scrofite montate la prima fatare vieruti de reproducere carnea lor nu are colesterol si este indicata a fi consumata de cei care sufera de inima si diabet Detalii »

Set de hainute pentru catelusi intre 4-7 kg

Setul cuprinde 3 hainute de toamna iarna care au fost purtate o luna de catelusul meu . Ofer cadou la hainute si un ham de piele. Detalii »

Va rog din suflet AJUTATI-MA !

Am nevoie URGENTA de medicamentul Vibramycin ( Doxiciclina ) injectabila ! Nu se gaseste in farmaciile din Romania ! Se foloseste in special pentru tratarea cainilor si pisicilor ! Daca... Detalii »

Vand Caninsulin

Vand Caninsulin de 10 ml, adus din Franta in conditii termice conforme cu indicatiile producatorului, 25Euro flaconul cu bon de magazin.Persoana de contact raspunde la nr de tel 0723 267 835 Detalii »