Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Vetoryl 30MG - Cutie 30 Capsule

Anunt expirat

Detalii Anunt

  • Vizualizari: 334
  • Specie: Caini
Vetoryl 30mg – Cutie 30 Capsule este utilizat pentru tratarea câinilor cu sindromul Cushing ( Cunoscut sub numele de Cushing’s Disease sau hyperadrenocorticism ).

Vetorly funcționează prin controlarea producției în exces a glandei suprarenale de cortizol, un hormon eliberat in sange in timpul perioadelor de stres .

Principalele simptome cauzate de sindromul Cushing sunt setea excesivă şi foamea. Aceasta afectează, de asemenea, aspectul cainelui si reduce calitatea vieţii. Câinii pot fi afectati prin căderea părului, creşterea în greutate, letargie, pierderea controlului vezicii urinare şi de un stomac balonat.

Pentru ce se foloseste Vetoryl?

- Scade setea

- Scade frecventa de urinare.

- Scade gâfâind

- Imbunatateste pofta de mancare si activitatea.

- Îmbunătățirea poate fi văzuta în termen de câteva săptămâni.

Substanta activa: Trilostane

Specii tinta: Caini

Forma prezentare: 5 mg, 10 mg, 30 mg, 60 mg sau 120 mg capsule.

Reactii adverse: În cazuri rare: reducerea poftei de mâncare , vărsături , letargie / monotonie , diaree și slăbiciune . Ocazional pot să apară reacții mai grave, inclusiv depresie severă, diaree hemoragică, colaps , criza hypoadrenocortical sau necroza/ruptura suprarenala.

Precautii: Nu se da acest medicament la câinii cu boli renale sau hepatice . Capsulele Vetoryl nu trebuie administrat la câinii care iau anumite medicamente sau catelele care sunt gestante.

A se păstra la temperatura controlată a camerei de 25 ° C cu variatii permise între 15 °- 30 ° C.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati !!!

Alte anunturi

accesorii si imbracaminte caini

producator articole textile pentru caini, hainute, hamuri, zgarzi, lese, genti transport, comenzi online, plata ramburs, in luna mai transport gratuit.
Detalii »

Vand perii Furminator

Am perii Furminator marimile Medium : 50 ron si Large : 60 ron , pt cei interesati ma puteti contacta la alexandru.niculin@yahoo.com sau 0746622067 . Detalii »

Pensiune pentru animale de commpanie

"Casuta animalelor"va sta la dispozitie cu spatii special amenajate in interior si exterior pentru catei si pisici.Va asteptam cu drag! Detalii »

Vand cusca hamster

Vand cusca hamster 35/65 cm cu roata mare, scarita si casuta de lemn, o punga cu mancare Meniu Complet pt hamster de la Cora, o cutie de la "snaks" pt hamsteri de la Real noua, o punga de talas... Detalii »