Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

 

Adresa: Doamna Ghica nr. 133, Sector 2, Bucuresti.

Telefon: 0768893893

Localitate: Bucuresti

Email: office@mobile-vet.ro http://mobile-vet.ro

Clinica Veterinara Mobile Vet

Mobile Vet este o clinica veterinara in sector 2 Bucuresti care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate atat in clinica, cat si la domiciliu. Scopul nostru este sa deservim in primul rand zona de proximitate in care activam dar si celelalte zone din Bucuresti si Ilfov.

Mobile Vet este un cabinet veterinar in sector 2 Bucuresti pe strada Doamna Ghica la numarul 133, unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare, iar animalul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta. Avem increderea ca in timp, toti vecinii nostri iubitori si stapani de animale, cand vor spune cabinet veterinar Bucuresti sector 2 sau clinica veterinara sector 2, vor spune Mobile Vet.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Mobile Vet cabinetul tau veterinar. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare de top din Bucuresti.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, ambulanta veterinara Mobile Vet este disponibila non-stop si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.

In portofoliul nostru avem servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara non-stop, consultatii, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, internare, ecografii, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri, eliberare pasaport, farmacie veterinara, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop.

Va stam la dispozitie oricand, cu toata paleta de servicii mobile, non stop si la domiciliu.