Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Despre Noi

Suntem la fel cum esti si tu – un mare iubitor de animale.

Am incercat sa aflam ce iti doresti de la noi. Nu stim in ce masura am reusit pana acum, dar speram, ca de acum inainte sa ne revansam.

Ne-am gandit ce ti s-ar potrivi cel mai bine.... Un site pentru tine si animalul tau de companie. De fapt, am reusit sa cream mai mult decat un simplu site – am realizat o comunitate. O comunitate speciala, care te asteapta cu cele mai interesante si utile lucruri.

Pentru imbogatirea culturii generale si totodata amuzament, scriem pentru tine Articole. Iar cand mergem la expozitii si evenimente, tot la noi pe site afli cele mai importante detalii de acolo.

Daca vrei sa legi prietenii, noi am “construit” o comunitate! Daca vrei sa porti discutii si sa afli de la alti pasionati de animale, ca si tine, diverse informatii - Forumul te asteapta!

Cand vrei sa te uiti la poze intra in Galeria Foto!

Prietenul tau necuvantator are probleme, iar tu nu stii pe cine sa intrebi ce se intampla cu el? Medicul veterinar e aici tot timpul, tu doar trebuie sa intri in Sfaturi sau in Pet Vet!

Ti-ai pierdut companionul? Sectiunea Anunturi iti sta la dispozitie.

Vrei sa afli unde iti poti tunde animalutul sau ce farmacie veterinara e mai aproape de tine? In categoria Servicii gasesti tot ce trebuie sa stii!