Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Intreaba medicul veterinar
CLOSE Felicitari! Intrebarea ta a fost trimisa cu succes.
CLOSE Intrebarea ta trebuie sa fie de minim 200 de caractere.
Intrebari si raspunsuri Filtreaza intrebarile dupa specie
ANDREEAPINK01 Pesti Vezi raspunsul
Sexul lor nu poate fi determinat decat in timpul perioadei de reproducere, cand femela devine mai grea si pare usor dezechilibrata, iar masculul dezvolta niste pete (puncte) albe in partea din fata a aripioarelor pectorale si pe branhii.
CHINCHILA Pesti Vezi raspunsul
Animalul dumneavoastra nu trebuie nici vaccinat si nici deparazitat. Deparazitarea interna sau externa se efectueaza de catre medicul veterinar, daca acesta constata semne de endo- / ectoparazitism. Nu este daunatoare copiilor atata timp cat se...
DORIN Pesti Vezi raspunsul
Nu avem cum sa punem un diagnostic in baza acestei descrieri. Patologia este foarte diversa: poate fi o boala parazitara, bacteriana, micotica etc.
ALE Pesti Vezi raspunsul
Nu este nevoie sa interveniti. Mucusul care acopera solzii pestelui este protector. Tesutul se va reface de la sine (daca rana nu este profunda, bineinteles). Numai bine!
MAXIM IOANA Pesti Vezi raspunsul
Buna ziua, Gestatia la Guppy este de 3-4 saptamani in functie de temperatura apei.Daca masculul nu ataca femela ii puteti lasa impreuna,la fel puteti proceda si cu alti pesti daca nu se ataca intre ei. Cand apar puii sa ii mutati in alt acvariu...
NARCI Pesti Vezi raspunsul
Buna ziua, Poate fi vorba de o ciuperca, caz in care va recomand utilizarea produsului JBL punktol, in doza recomandata pe prospect.