Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Cei mai batrani parinti inaripati traiesc in Australia

Se pare ca Gerben si Fleur sunt cei mai batrani parinti inaripati din lume - ei au un pui de 9 saptamani si traiesc in Australia. Citeste mai departe »

Alte articole

Delfinii, primele animale cu care omul ar putea comunica

Daca oamenii au sperat vreodata ca vor putea vorbi cu animalele, delfinii ar putea reprezenta cel mai bun pariu al nostru. Sunt foarte inteligenti si comunica unii cu ceilalti intr-o maniera foarte interesanta. Citeste mai departe »

Cele mai frumoase fotografii cu animale subacvatice

In urma unui concurs adresat pasionatilor de fotografie - Underwater Photography Contest - mai cu seama celor atrasi de fotografiile sub apa, s-au inscris participanti din toate colturile lumii, mai exact 23 de tari.
Citeste mai departe »

Ghepardul, mai rapid decat o motocicleta

Un studiu recent realizat asupra gheparzilor arata ca acestia depasesc ceea ce noi numim "performante atletice" si ca pot vana in orice conditii. Citeste mai departe »

De ce latra cainii la masini

Latratul la masinile aflate in miscare pare a fi un joc preferat de cainii cu sau fara stapan. Multi caini pot detecta o masina care se apropie cu mult timp inainte ca aceasta sa poata fi vazuta si chiar pot face deosebire intre masina unui vecin si cea a politiei, de exemplu. Citeste mai departe »

Top 5 cazuri rare de gigantism in lumea animalelor

Intocmai precum in cea a oamenilor, si in lumea necuvantatoarelor exista cazuri ciudate de gigantism - animale care au evoluat departe de suratele lor din specii apropiate si ale caror dimensiuni le depasesc, asadar, pe cele standard. Citeste mai departe »

O femeie si-a gasit motanul pierdut in urma cu 13 ani

Un motan si-a regasit familia adoptiva la 13 ani dupa ce a disparut in apele unui parau din orasul Petaluma din California, SUA. Citeste mai departe »

Un american a lasat mostenire averea de 250.000 dolari pisicilor sale

Un afacerist american, care a incetat din viata anul trecut, a lasat mosternire, prin testament, celor doua pisici ale sale o avere de nu mai putin de 250.000 de dolari, plus o casa cu o suprafata de peste 1280 metri patrati. Citeste mai departe »

Grumpy Cat este una dintre cele mai bogate pisici din lume

Grumpy Cat, pisica cu expresie morocanoasa, este una dintre cele mai mari vedete necuvantatoare ale mediului online. Citeste mai departe »

Vaccinare antirabica pentru cainii din Oradea

Proprietarii de caini din municipiul Oradea isi vor putea vaccina patrupedele contra rabiei in urmatoarea perioada. Citeste mai departe »