Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Cei mai batrani parinti inaripati traiesc in Australia

Se pare ca Gerben si Fleur sunt cei mai batrani parinti inaripati din lume - ei au un pui de 9 saptamani si traiesc in Australia. Citeste mai departe »

Alte articole

Griviţa, căţeluşa mutilată este acum la adapostul "Speranta"

Grivita a fost mutata de la cabinetul veterinar intr-o rezerva speciala a adapostului"Speranta" din Popesti-Leordeni. Citeste mai departe »

Leii lui Nutu Camataru au fost transferati la Gradina Zoologica din Galati

Cei doi lei adulti ai lui Nutu Camataru au fost transferati la Gradina Zoologica din Padurea Garboavele de langa Galati. Citeste mai departe »

In septembrie au fost adoptati 306 caini din adaposturile primariilor

Sorin Oprescu a anuntat ca de la inceputul lunii septembrie pana la data de 27 a aceleiasi luni au fost adoptati din adaposturile primariilor (Pallady si Mihailesti) 306 caini. Citeste mai departe »

Un roman a facut un caine sa taca cu "levierul"

Un roman, "animal biped inzestrat cu ratiune", a ales sa faca un caine sa taca lovindu-l "nu cu sabia, ci cu un levier", dupa propria declaratie. Citeste mai departe »

Cesar Milan condamna legea eutanasierii din Romania

Cesar Milan, indragitul dresor de caini, a postat sambata pe pagina de Facebook a Fundatiei sale un mesaj cu privire la legea eutanasierii declarata constitutionala la 25 septembrie in Romania. Citeste mai departe »

Si animalele abandonate au drepturi

O campanie pentru promovarea drepturilor animalelor de companie abandonate, a unui spirit de toleranta si intelegere intre membrii societatii a fost initiata in Arad de catre Asociatia pentru Protectia Mediului, Turism si Educatie pentru perioada 15 octombrie-15 noiembrie. Citeste mai departe »

Cainii au sentimente: un studiu ofera dovada stiintifica

O serie de teste efectuate de un profesor de neuroeconomie de la Universitatea Emory din Atlanta au dezvaluit faptul ca si cainii resimt emotii, intocmai ca oamenii. Citeste mai departe »

Au fost lansate asigurarile pentru animalele de companie

Urmand modelul altor tari, o companie de asigurari din Romania a lansat recent o polita de asigurare pentru proprietarii de animale de companie, ce acopera accidentele suferite de acestea, cat si pagubele pe care care patrupedele le-ar putea produce. Citeste mai departe »

Adopta! Si eu am fost un caine de pe strada!

Campania initiata pe pagina de Facebook Animale.ro ,,Adopta! Si eu am fost un caine de pe strada!” este un eveniment menit sa incurajeze adoptia cainiilor de pe strada prin puterea exemplului propriu. Citeste mai departe »

Vier Pfoten cere medicilor veterinari si primarilor sa reactioneze

Vier Pfoten si-a exprimat dezacordul si dezamagirea in privinta declararii constitutionalitatii legii referitoare la cainii fara stapan. Citeste mai departe »