Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Cei mai batrani parinti inaripati traiesc in Australia

Se pare ca Gerben si Fleur sunt cei mai batrani parinti inaripati din lume - ei au un pui de 9 saptamani si traiesc in Australia. Citeste mai departe »

Alte articole

O batrana a fost agresata fizic de hingherii din Mangalia

Daca pana acum, se plangeau ca sunt goniti si agresati de catre iubitorii de animale, de aceasta data, hingherii sunt agresorii unei batrane in Mangalia. Citeste mai departe »

Adolescent de 17 ani, acuzat ca a vanat si ucis 3 pui de pisica

Un adolescent american in varsta de 17 ani este acuzat de crima brutala savarsita asupra animalelor de companie, in speta 3 pui de pisica. Citeste mai departe »

"Blana inseamna viata" - o colectie de bijuterii cu mesaj direct

"Blana inseamna viata" este o colectie de bijuterii conceptuale realizate de designer-ul Cecilia Valentine, care vor sa atraga atentia asupra exploatarii animalelor in moda. Citeste mai departe »

Prietenia om-caine trece de granita varstei si a statului social

La inceputul acestei luni, Don Félix, un batran om al strazii ce traieste din banii primiti pe materiale reciclabile, a fost vazut umbland pe strazile din Veracruz, Mexic, carandu-l in brate pe cel mai bun prieten al sau - caine- si plangand, in timp ce cerea ajutor. Lobito, un caine al strazii... Citeste mai departe »

Caine salvat din rau dupa ce a fost legat de o piatra

In Spania, doi caiacisti au salvat un caine peste care au dat in timp ce mergeau cu caiacul pe raul Ebru. Citeste mai departe »

Parul de caine - indicator al problemelor hormonale ale acestuia

Un numar impresionant de caini sufera de hiperadrenocorticism, mai ales din cauza depistarii cu greutate a bolii. Citeste mai departe »

" Zimbraria neagra" - cea mai mare rezervatie de zimbri din Romania

"Zimbraria neagra" este cea mai mare rezervatie de zimbri de la noi din tara si se afla in localitatea Bucsani, judetul Dambovita. Citeste mai departe »

S-a descoperit o noua specie de mamifer - olinguito

Oamenii de stiinta au descoperit un nou mamifer - olinguito - dupa 35 de ani de la ultima descoperire de acest gen din lumea animalelor. Citeste mai departe »

Si cainii au nevoie sa se racoreasca in timpul verii

La fel ca si noi, cainii resimt accentuat caldura pe timpul verii toride si au nevoie sa se poata racori. Citeste mai departe »

Gradina zoologica din Craiova asteapta sa fie modernizata

Gradina zoologica din Craiova trece printr-un nou moment de rascruce, fiind scoasa la licitatie pentru a doua oara. Citeste mai departe »