Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Top 5 locuri unde poti admira animalele in salbaticie

Pentru cei pasionati de animalele salbatice si ar dori sa le admire in mediul lor de viata, cei de la VirtualTourist.com au realizat un top 10 al celor mai frumoase locuri in care se poate face acest lucru. Citeste mai departe »

Alte articole

Skandinavisk Dyrepark, parcul ursilor polari din Danemarca

Siku, celebrul pui de urs abandonat de mama, a adus faima internationala parcului natural Skandinavisk Dyrepark din Kolind. Citeste mai departe »

Parcul national Tatrzanski, caminul caprei negre de Tatra

Unul dintre cele mai frumoase zone protejate din Europa, parcul national Tatrzanski din Polonia ofera peisaje naturale superbe si gazduieste numeroase specii de animale, dintre care unele sunt protejate de peste 150 de ani. Citeste mai departe »

Highland Wildlife Park (Scotia)

Highland Wildlife Park din Scotia este parc de tip safari care se intinde pe o impresionanta suprafata de 105 hectare, localizat la marginea oraselului Kingussie, din regiunea scotiana Highland. Citeste mai departe »

Parcul natural Fota (Irlanda)

Parcul natural Fota din Irlanda este un parc care adaposteste o varietate de animale salbatice. Citeste mai departe »

Parcul natural Sierra de Grazalema (Andaluzia)

Parcul natural Sierra de Grazalema, situat in Andaluzia, in provincia Cadiz, este renumit pentru speciile rare de pasari rapitoare, unele dintre ele provenite chiar din Africa, dar si pentru locatia sa in una dintre cele mai frumoase zone montane ale Spaniei. Citeste mai departe »

Valea Maimutelor (Vallee des Singes), un parc inedit din Franta

Valea Maimutelor este un parc special de animale din Franta. Citeste mai departe »

Parcul National al Pirineilor, Franta

Parcul national al Pirineilor este singurul spatiu francez de acest tip din lantul muntilor Pirinei. Citeste mai departe »

Parcul National Majella, Italia

Parcul national Majella este una dintre cele mai noi arii protejate din Italia. Citeste mai departe »

Parcul national din Elvetia

Parcul national din Elvetia, care se numara printre rezervatiile biosferei UNESCO, este singurul din Tara Cantoanelor si include o varietate de specii de plante si de animale. Citeste mai departe »

Parcul National Central al Balcanilor, Bulgaria

Parcul National Central al Balcanilor este unul dintre cele trei parcuri de acest tip din Bulgaria si totodata unul dintre cele mai spectaculoase din Europa. Citeste mai departe »