Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Top 5 locuri unde poti admira animalele in salbaticie

Pentru cei pasionati de animalele salbatice si ar dori sa le admire in mediul lor de viata, cei de la VirtualTourist.com au realizat un top 10 al celor mai frumoase locuri in care se poate face acest lucru. Citeste mai departe »

Alte articole

Parcul national Hardangervidda, Norvegia

Hardangervidda este cel mai mare parc national din Norvegia si o populara destinatie turistica pentru oameni din lumea intreaga. Citeste mai departe »

Parcul national Hoge Kempen, Belgia

Hoge Kempen este singurul parc national din Belgia si se bucura de un peisaj presarat cu dune incredibile de nisip, dar si paduri de conifere, la care se adauga o fauna bogata din care nu lipsesc animalele unice in lume. Citeste mai departe »

Parc des Felins (Franta)

Parc de Felins este un parc zoologic mai putin obisnuit din Franta, unic in Europa, care adaposteste specii variate de feline. Citeste mai departe »

Randers Regnskov: padurea tropicala din Danemarca

Aflata in orasul Randers, gradina zoologica tropicala Randers Regnskov include cea mai mare padure tropicala artificiala din Nordul Europei si ofera vizitatorilor ocazia de a observa un numar mare de animale din Asia, Africa si America de Sud in incinta a 3 domuri geodezice ce ofera conditiile... Citeste mai departe »

Parcul Wildwood, sanctuarul animalelor salbatice in Kent (Marea Britanie)

Parcul Wildwood din Kent poate fi cea mai buna destinatie pentru turistii pasionati de natura ce calatoresc in Marea Britanie, datorita numarului mare de animale salbatice ce pot fi observate in habitatul lor natural. Citeste mai departe »

Parcul national Dartmoor, Marea Britanie

Dartmoor este o regiune mlastinoasa din Marea Britanie, aflata la nord de orasul Plymouth, ce are statutul de parc natural. Citeste mai departe »

Parcul National Donana, raiul pasarilor in Andaluzia

Parcul National Donana, ce include malul raului Guadalquivir, alaturi de estuarul si delta formate de acesta la varsarea in Oceanul Atlantic, este considerat raiul pasarilor europene, fiind vizitat anual de peste 500. Citeste mai departe »

Bioparc Valencia, gradina zoologica ecologica din Spania

Una dintre cele mai moderne gradini zoologice din Europa, Bioparc Valencia este o destinatie turistica excelenta pentru turistii care viziteaza Spania si vor sa observe un numar mare de specii intr-un habitat deschis si sustenabil. Citeste mai departe »

Parcul national Snowdonia (Marea Britanie)

Snowdonia este un parc national din nordul Tarii Galilor, primul dintre cele trei existente pe acest teritoriu. Citeste mai departe »

Parcul national Bialowieza (Polonia)

Situat in zona de nord-est a Poloniei, la granita cu Belarus, parcul national Bialowieza protejeaza partea centrala padurii Bialowieza, zona importanta pentru flora si fauna locala, si este impartit in 3 zone administrative. Citeste mai departe »