Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Top 5 locuri unde poti admira animalele in salbaticie

Pentru cei pasionati de animalele salbatice si ar dori sa le admire in mediul lor de viata, cei de la VirtualTourist.com au realizat un top 10 al celor mai frumoase locuri in care se poate face acest lucru. Citeste mai departe »

Alte articole

Parcul national Donau-Auen (Austria)

Parcul national Donau-Auen din Austria, situat intre capitalele Viena si Bratislava, adaposteste in prezent ultimele si cele mai insemnate ca suprafata zone umede din Europa Centrala. Citeste mai departe »

Parcul national "Padurea Bavareza" (Germania)

Padurea Bavareza, una dintre cele mai frumoase zone naturale din Germania, a devenit primul parc national al tarii si in prezent ofera numeroase atractii turistice, de la peisajele impresionante pana la la expozitii in aer liber. Citeste mai departe »

Parcul national Vanoise (Franta)

Parcul national Vanoise este primul parc de acest tip creat in Franta, in urma cu aproape jumatate de secol, cu scopul de a proteja capra neagra. Citeste mai departe »

Parcul national Gauja (Letonia)

Parcul national Gauja este cel mai mare si cel mai vechi parc de acest tip din Letonia. Citeste mai departe »

Parcul national Exmoor (Marea Britanie)

Una dintre cele mai impresionante zone naturale din sud-vestul Marii Britanii, Parcul national Exmoor are o istorie bogata si pastreaza biodiversitatea insulelor britanice, de la fluturi rari pana la ponei. Citeste mai departe »

Parcul national Harz (Germania)

Parcul national Harz este unul dintre cele 13 parcuri nationale din Germania, o rezervatie naturala in zona muntilor Harz in care flora si fauna sunt conservate in salbaticie, iar parcul gazduieste specii rare in Europa, ca barza neagra si rasul. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica Turda

Gradina Zoologica din Turda trece in prezent printr-un proces de extindere, ce include achizitionarea unor specii exotice, cu redeschiderea programata pentru toamna lui 2012. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica Garboavele din Galati

Gradina Zoologica din Galati este situata in padurea Garboavele si, de cativa ani, se afla intr-o permanenta dezvoltare si modernizare. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica Soimaru din Ilisesti, Suceava

Gradina Zoologica Soimaru din comuna Ilisesti, judetul Suceava, este primul zoo privat din tara. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica Ramnicu Valcea

Redeschisa in iunie 2011, Gradina Zoologica Ramnicu Valcea este in prezent una dintre gradinile zoologice cu dotarile cele mai moderne si complete din Romania si, in afara de gazduirea animalelor printre care se numara si cateva "VIP-uri", organizeaza evenimente speciale si un loc de joaca pentru... Citeste mai departe »