Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Top 5 locuri unde poti admira animalele in salbaticie

Pentru cei pasionati de animalele salbatice si ar dori sa le admire in mediul lor de viata, cei de la VirtualTourist.com au realizat un top 10 al celor mai frumoase locuri in care se poate face acest lucru. Citeste mai departe »

Alte articole

Gradina Zoologica Pitesti

Gradina Zoologica Pitesti este situata in padura Trivale si ofera astfel vizitatorilor aer curat, iar animalelor un spatiu locativ mai mare decat alte gradini zoologice din tara. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica din Targoviste

Un spatiu cu o bogata istorie, Gradina Zoologica din Targoviste este una dintre principalele atractii ale municipiului dambovitean. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica din Oradea

Gradina Zoologica din Oradea este una dintre cele mai mici gradini zoologice din Romania, dar gazduieste peste 700 de specii de animale si pasari. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica Bucov din Ploiesti

Gradina Zoologica din Ploiesti este inclusa in Parcul Memorial Constantin Stere, situat la iesirea din municipiu, in Bucov. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica din Tirgu Mures

Gradina Zoologica din Tirgu Mures este unul dintre punctele de atractie ale orasului transilvanean, pragul sau fiind trecut de 100. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica din Calarasi

Gradina Zoologica din Calarasi este una dintre cele mai mari si importante gradini zoologice din Romania, datorita gazduirii unor animale unicat, care sunt imperecheate si exportate catre alte gradini zoolofice din tara. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica din Sibiu

Cea mai veche gradina zoologica din Romania, Zoo Sibiu are o istorie de mai mult de 80 ani si ofera o destinatie de relaxare ce include mult spatiu verde si doua lacuri pe care vizitatorii se pot plimba cu barca sau cu hidrobicicleta. Citeste mai departe »

Gradina Zoologica din Timisoara

Amplasata intr-unul dintre cele mai frumoase orase din vestul tarii, Gradina Zoologica "Padurea Verde" din Timisoara este cea mai noua gradina de acest tip din Romania. Citeste mai departe »

De ce sa vizitezi Gradina Zoologica din Bucuresti

Gradina zoologica este un spatiu indragit cu precadere de copii, dar si de iubitorii de animale. Citeste mai departe »