Animale.ro

Curcubeu: catelusa de 2,5 luni, talie mica, pentru adoptie urgenta!

Perioada: 29 Mai 2017 - 05 Iun 2017

Specie: Caini
Vizualizari: 748
Localitate : Bucuresti
Curcubeu este o catelusa mica, mai mica decat o pisica! Ea are aproximativ 2,5 luni, probabil va fi de talie mica – cel mult medie, a fost deparazitata si asteapta prima vaccinare si este, mai ales, pregatita pentru o viata noua, alaturi de o persoana care sa-i ofere iubirea pe care pana acum, din pacate, nu a primit-o.
Despre ea nu stiu mare lucru, fiindca am gasit-o la o margine de drum, pe centura, uda fleasca, tremurand de frig si de frica si adulmecand prin balti dupa ceva de mancare. Este intr-o stare de sanatate foarte buna, de aceea cred ca fusese aruncata acolo de putin timp. Am numit-o Curcubeu fiindca a aparut dupa ploaie, ca o mica raza de soare.
Stiu, insa, ca este extraordinar de cuminte si docila, ca cel mai mult si mai mult ii place sa se cuibareasca in brate, ca ma priveste adorator de fiecare data cand apar, ca incepe sa dea din codita ei mica dar nu scoate nici un sunet, ci asteapta, rabdatoare, sa fie mangaiata si iubita.
Cred ca ar fi extraordinar de buna cu copii sau alte animale...
Are nevoie urgent de o casuta, fiindca in scurt timp va fi si vaccinata si va trebui sa plece de la cabinetul unde am cazat-o temporar.

 

Sondaj

Ti-ai inmormanta animalutul iubit in stanca,pe munte?