Animale.ro

Pisicuta Calico isi cauta urgent familie

Perioada: 17 Iul 2017 - 15 Sep 2017

Specie: Pisici
Vizualizari: 648
Localitate : Bucuresti
Valabil pt Bucuresti.
Se ofera spre adoptie, gratuit, o pisicuta calico in varsta de aproximativ 2,5 -3 luni. A fost gasita abandonata in fata scarii, noaptea tarziu. Din pacate nu o mai pot tine deoarece mai am inca o pisica ce nu o accepta sub nicio forma iar noi suntem plecati destul de multe ore de acasa, motiv pentru care dorim sa ii gasim o casuta permanenta.
Este sociabila cu alte pisici (chiar daca a noastra nu o place). Este invatata la litiera, este foarte iubitoare si jucausa (aproape ca face "aport" cu capacele de la Cola) si nu este deloc pretentioasa cu juc─âriile.
Este deparazitata intern si extern, urmeaza sa fie vaccinata tot de catre noi. Se ofera si cu litiera provizorie (pana reusiti sa achizitionati alta), mingiuta pentru joaca si oferim si transport pana la domiciliu. Are carnetel de sanatate (ii lipsesc doar numele de pe el si familia).
Se ofera unei persoane sau familii responsabile, de preferat fara copii (sau care sunt deja destul de mari incat sa nu se plictiseasca de ea cand va creste si sa ajunga din nou pe strazi).
In caz ca nu stiati, pisicutele calico sunt printre cele mai iubitoare si se spune ca aduc si noroc in familie.
Pt. detalii ma puteti contacta la nr. de telefon afisat pe pagina.

 

Sondaj

Blanuri din chinchilla?