Animale.ro

Cum ne alegem electrocasnicele in 2022?

Publicat: 19 Ian 2022 | Vizualizari: 486

Aparatele electrocasnice nu au cum să lipsească dintr-o bucătărie modernă. Acestea trebuiesc alese în funcție de nevoile principale ale utilizatorilor. Astfel, pentru a fi sigur de faptul că faci cea mai bună alegere dar și cea mai bună investiție, vă dăm câteva sfaturi pentru a alege cele mai bune electrocasnice în 2022.

Cum ne alegem electrocasnicele în 2022?

Determină-ți nevoile. Dacă nu ai obiceiul să gătești atunci nu are rost să cheltui o avere pentru electrocasnice premium deoarece un cuptor cu microunde de calitate îți va fi de ajuns. Este important să definești în avans aparatele de care vei avea mai mare nevoie precum o mașină de gătit. Astfel, îți vei optimiza timpul și energia și vei evita investițiile inutile.

Ține cont de spațiu disponibil din bucătărie. Dacă locuiești într-un apartament mic, nu vei alege același model de combină frigorifică ca o persoană care locuiește într-un apartament mai spațios sau într-o casă. Dacă locuiești într-un spațiu mai restrâns atunci trebuie să optezi pentru aparate mai compacte sau încorporabile. Te poți orienta spre un model care se poate încastra în dulapurile de bucătărie sau în blatul de lucru.

Nu neglija designul. Chiar dacă funcționalitatea și latura economică a aparatelor electrocasnice este cea care primează, nu ar trebui să neglijezi nici designul acestora. Mizează pe materiale și pe culori pentru a conferi o notă personalizată bucătăriei tale și pentru a face din electrocasnice veritabile obiecte de decor.

Elemente de verificat în funcție de aparatul electrocasnic

Frigiderul. Cel mai bine este să alegi un model cu o capacitate care corespunde numărului de membri ai familiei. Optează pentru un frigider cu congelator integrat pentru a face economii de energie și fii atent la eticheta care prezintă consumul energetic. Pentru asta, se recomandă un aparat electrocasnic care aparține minim clasei energetice A.

Plita. Pasionații de gătit vor opta pentru plite de gătit pe gaz însă plitele pe inducție oferă un raport calitate/preț excelent. Acestea din urmă asigură un gătit extrem de rapid, un lucru care te va ajuta să economisești energie. Plitele vitroceramice sunt și ele extrem de avantajoase la cumpărare însă au un consum destul de ridicat de electricitate.

Hota. De nelipsit dintr-o bucătărie în care se gătește mult, aceasta se va alege în special în funcție de puterea de aspirare care va depinde de suprafața bucătăriei. Dacă vrei un design modern în bucătăria ta, hota se poate încorpora în insula de bucătărie.

Mașina de spălat vase. În alegerea mașinii de spălat vase trebuie să ții cont de consumul de apă și de electricitate. Mașina de spălat vase trebuie să fie dotată cu un număr suficient de programe, adaptat familiei și, pentru confortul familiei, trebuie să aibă un nivel de zgomot redus.

 

Sondaj

Blanuri din chinchilla?
 
 

Rase Animale

Angora turceasca

Angora turceasca

Aceasta rasa antica este una dintre cele mai frumoase rase pure din lume. Blana sa fina, matasoasa, corpul alungint, rafinat, urechile ascutite, purtate ridicate si ochii mari, stralucitori, fac din Angora turceasca un trofeu al frumusetii si elegantei. Desi pe cale de disparitie, Angora a reusit