Animale.ro

Hrana superpremium pentru caini, pisici si pesti!

Publicat: 15 Iul 2021 | Vizualizari: 567

Animalele de companie reușesc de foarte multe ori sã ne surprindã într-un mod foarte plãcut și... sincer. Nu reprezintã o exagerare faptul cã meritã din partea noastrã o atenție deosebitã! Pentru cei care îndrãgesc foarte mult animalele de companie, vã recomandãm un magazin online care comercializeazã hranã superpremium pentru câini, pisici și … pentru pești, reptile sau rozãtoare!

Nu reprezintã un moft acest gen de hranã!! Dacã luãm în calcul proprietãțile și avantajele ei, putem concluziona faptul cã, este un tip foarte sãnãtos de hranã care poate avea extrem de bine grijã de sãnãtatea micilor dumneavoastrã prieteni de companie.
Taste of the Wild este un tip de hrana fara cereale, inspirat din natura!

Ce conține hrana pentru câini superpremium Taste of the Wild?

Este o hranã uscatã foarte hrãnitoare la care primul ingredient este carnea, cartofi dulci, mazãre, fructe. Se digerã foarte ușor și nu conține cereale, conservanți artificiali sau corectori de gust.

Rețineți cã mai este și foarte bogatã în antioxidanți naturali, în tulpini probiotice K9, fibre prebiotice, nivel optim de aminoacizi, mix de acizi grași omega, fructe de pãdure, roșii și tomato pomace, minerale chelatate. Toate produsele comercializate de magazinul online animalulfericit.ro. sunt foarte sãnãtoase și foarte apreciate de animalele de companie din România!

Din aceeași gamã Taste the Wild mai puteți cumpãra de aici și hranã uscatã pentru pisici. Existã sortimente foarte variate de hranã cu carne de pãstrãv, cu carne de rațã friptã, ulei de somon, grãsime de pui, mazãre, cartofi dulci, carne de cãprioarã, somon afumat, etc.

Practic, este foarte greu sã cumperi doar un singur produs din acest magazin online! Toate produsele sunt foarte atent alese și foarte frumos și complet prezentate.

Magazinul acesta online, mai este folositor și persoanelor care cresc pești, rozãtoare, pãsãri sau reptile. În afarã de sortimentele de hranã uscatã și umedã, vã recomandãm și produsele pentru igienã, produsele pentru deparazitare, vitaminele și accesoriile.

Litiere, odorizante pentru litiere, lese, cuști, castroane, jucãrii, lapte pisoi sunt doar câteva exemple de produse utile oricãrei persoane cãreia îi place sã îngrijeascã un animal de companie!

Produse pentru pești

Acvarii, soluții pentru tratarea apei, sisteme complete de iluminare, filtre externe și accesorii, sunt doar câteva categorii de produse de care se pot bucura crescãtorii de pești.

Dacã nu ați avut pânã acum pești dar doriți sã începeți sã creșteți în curând, vã recomandãm cu aceastã ocazie oferta de acvarii pesti pusã la dispoziție de magazinul online. Sunt de toate dimensiunile, pentru toate tipurile de locuințe sau pentru birouri.

Nu va fi deloc dificil sã asortați modelul de acvariu la mobilierul locuinței dumneavoastrã! Modele interesante pot fi cele marca Juwel, care se potrivesc nevoilor dumneavoastra.

Foarte utile sunt și testele de apã, soluțiile de tratare apã, bacteriile, soluțiile pentru tratarea apei de iazuri, hrãnitoarele automate, etc.

Pentru oferta completã a acestui minunat magazin online, puteți aloca câteva minute în fiecare zi, pentru a studia în detaliu fiecare produs în parte. Dacã pânã acum ați achiziționat accesorii și hranã pentru animale din mai multe locuri, puteți apela chiar acum la oferta completã pusã la dispoziție de aceastã companie. Într-un singur loc aveți absolut toate produsele necesare unei îngrijiri profesionale pentru micii dumneavoastrã prieteni de companie!

 

Sondaj

de rasa sau nu?
 
 

Rase Animale

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier-ul, bine cunoscut pentru pletele lungi, curgatoare, este o rasa mititica, dar robusta. Initial, utilizat pentru vanarea sobolanilor, Yorkie este un animal de companie faimos. Yorkshire Terrier-ul a fost una dintre cele 10 rase de catei ale anului 2005.   Istoricul si originea Rasa