Animale.ro

Canisa de Ciobanesti de Berna - Berniland

Ma numesc Pariza Bianca si sunt din Timisoara. De mica am iubit cateii din care cauza mi-am propus sa fac Facultatea de Medicina Veterinara, pe care am terminat-o acum 4 ani.
In toti acesti ani am avut foarte multi catei, dar s-a intamplat ca in primavara anului 1999 sa merg la expozitie in Yugoslavia unde am vazut pentru prima data "Ciobanesc de Berna". M-am indragostit pe loc de aceasta rasa si m-am hotarat sa-mi iau si eu. Din motiv ca stateam la bloc a trebuit sa aman acest lucru.
Dupa terminarea facultatii, m-am mutat la SATU-MARE impreuna cu sotul meu unde a trebuit sa mai asteptam un an pana ce ne-am mutat la casa.
Prima femela pe care am adus-o in tara in ianuarie 2004 este la ora actuala "CAMPIOANA A ROMANIEI", pe cealalta femela am adus-o in august 2004.
Aveam doua femele cu care am fost la expozitii in tara dar parca ne lipsea ceva, acel ceva fiind un mascul. Asa ca in 29.05.2006, chiar de ziua mea, sotul meu mi-a facut cadou un mascul.Viitoarea noastra canisa "of Berniland" numara 2 femele si un mascul:MIRA OF BILBER RANCH
ZALAPARTI-BERNI TRENDY
LABANCZ-VOLGYI GOMEZIn 23.06.06 am avut bucuria de a se naste la noi in canisa 7 catei, dintre care 5 masculi si 2 femele.Vrem ca pe viitor sa devenim o canisa de prestigiu in tara si acest lucru se va putea cu putin ajutor din partea celorlalti crescatori mai vechi pe care i-am intalnit si cu care tinem legatura:
canisa LABANCZ-VOLGYI siĀ  ZALAPARTI-BERN

Localitate: Satu-Mare

Adresa:

Email: bia_pari2000@yahoo.com

Telefon: 0723613443/ 0723614431

Fax:

Website: http://www.berniland.ro

Sondaj

Adapost