Animale.ro

MagiCat - Așternut igienic magic pentru pisicuțe fericite !

Așternutul igienic *MagiCat* este un produs 100% natural (bentonită), care datorită proprietăților sale fizico-chimice elimină ca prin minune mirosurile neplăcute și absoarbe eficient lichidele, formând mici bulgări ce pot fi îndepărtați cu ușurință, ori de câte ori este nevoie.
Formula secretă *MagiCat* face ca nisipul să nu se lipească de lăbuțele animalului și permite curățarea rapidă și ușoară a litierei.
Pisicuțele care folosesc MagiCat sunt astfel mai fericite, mai sănătoase și mai curate, iar stăpânii lor respiră aer proaspăt în fiecare zi !

Incepând de marți, 5 octombrie 2010, MagiCat.ro lanseaza prima ediție a concursului online Miss/Mister MagiCat !
Toți posesorii de feline aristocrate, pisicuțe năzdrăvane sau motani încălțați sunt invitați să se înscrie în competiție și să concureze la titlu!

E simplu: intri pe www.magicat.ro , completezi formularul de înscriere, încarci o poză cu pisicuța ta și apoi iți convingi prietenii, familia și vizitatorii MagiCat.ro să te voteze.
Câștigătorul va fi desemnat în funcție de rating și numărul de voturi acumulate, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe site-ul MagiCat.ro în data de 30 Octombrie. SUCCES !

Localitate: Timisoara

Adresa: Calea Șagului nr. 143B, Timișoara

Email:

Telefon:

Fax:

Website: http://magicat.ro

Sondaj

Ce specie de animal de companie preferati?