Animale.ro

Depozit Medicamente Veterinare si Hrana Animale

Magazinul www.VetMag.ro este divizia online a SC Servicii InterVeterinare SRL Oradea.

Firma a fost înfiinţată în anul 2006, şi face parte din grupul de firme ce alcătuiesc Servicii Publice Grup SA, ce are acoperire la nivel naţional pe teritoriul României.

Având de peste 13 ani o activitate prestigioasa, firma şi-a consolidat an de an poziţia de leader pe piaţa din Transilvania în domeniul importului şi distribuţiei medicamentelor, produselor biologice şi logisticii de uz veterinar, de la peste 20 de firme din EU, şi cele mai reprezentative firme româneşti în domeniu.

Cum cantitatea fără calitate nu poate onora o firmă ce se respectă, certificarea ISO 9001:2000, obţinută încă de la începutul introducerii acesteia în Romnia, este o garanţie în plus pe lângă pregătirea de vârf a personalului, care acordă clienţilor şi consiliere competentă de specialitate, toţi fiind medici veterinari şi nu doar simplii comercianţi, având ca scop nu atât câştigurile financiare, cât găsirea unei soluţii optime pentru clienţii noştrii.

Ceea ce pentru multe firme constituie doar obiective şi deziderate, pentru noi constituie certitudini. De aceea oferta noastră de produse, din punct de vedere sortimental constituie rodul unei munci de selecţie ce ţine cont de mulţi factori, în aşa fel încât fiecare clasă de produse să fie reprezentată de produsele cu cel mai bun raport preţ/calitate, cât şi de alte considerente de natură conjuncturală sau economică. Experienţa şi vechimea colectivului permit obţinerea unui mix de produse specific firmei noastre, lucru ce face diferenţa între noi şi alte mult prea multe firme de profil, mai mult sau mai puţin specializate.

Încrederea clientului nostru că produsul cumpărat de la firma noastră, corect aplicat, îi va rezolva problemele aproape în totalitate, îi dă acestuia sentimentul că a apelat la profesionişti, iar când acest lucru se întmplă ani şi ani la rand, explică de ce o astfel de firmă a supravieţuit timp de peste 13 ani, în profida tuturor vicititudinilor vieţii economice. În plus, acest lucru este evidenţiat şi de motto-ul firmei, simplu dar plin de adevăr elementar: când clientul cumpără ceva de la noi, e convins că “E CE TREBUIE” şi că nu a aruncat banii pe geam!

Dr. Rădulescu Bogdan
VetMag.ro

Localitate: Oradea

Adresa: Str. George Enescu, Nr. 18, Oradea, Bihor

Email: contact@vetmag.ro

Telefon: 0359175846

Fax: 0359175846

Website: http://www.vetmag.ro

Sondaj

sunt bolnavioara si am nevoie de bani ptr operatie