Animale.ro

Problema de sanatate la caine

23 Ian 2013 - ana78

Q: Catelusa mea de 15 ani de cateva zile nu mai poate manca nimic, totul vomita, gafaie, a fost constipata si este mai mult apatica. Se misca prin casa putin, bea apa. Voma are si o secretie galbena. Am fost la doctor i-a facut cateva transfuzii, ultima oara un lichid galben. I-am dat salicin, dar starea ei nu s-a ameliorat. Nu vrea sa manance mancare hepatica, doreste doar mancarea ei obisnuita. Ce as putea face? Oare tratamentul ei este unul protivit. Va rog ajutati-ma cu un sfat.
ALP 880
Multumesc

A: Buna ziua,

Tratamentul ar trebui continuat si eventual suplimentat cu protectoare hepatice. Incercati mancarea de hepatic sa o inmuitati sau sa ii dati varianta la conserva. Nu stiu daca ,,salicin,, este scris corect.Am nevoie de mai multe informatii.

- Buna ziua,

In astfel de situatii tratamentul trebuie sustinut pentru ca animalul dvs. are doua mari dezavantaje: varsta si degenerarea avansata a ficatului. Samylin este un produs foarte bun in astfel de situatii, iar pentru voma il puteti intreba pe medicul dvs. de ondansedron (un antivomitiv extrem de puternic).

- In celalat mesaj am scris gresit numele medicamentului. Imi cer scuze. Samylin se numeste. Ii dau medicamentul acesta in fiecare zi catelului si totusi nu poate manca nimic, vomita tot. Doctorul vine in fiecare zi si ii face injectii, exceptand sambata si duminica. Am hranit-o cu siringa, i-am dat supa. Ce as mai putea face?
Multumesc,
Ana

Sondaj

Cine-i mai istet?