Animale.ro

Urina cu sange la caine

10 Iun 2013 - CHARMEN

Q: Buna ziua.
Am un ciobanesc german, are 8 ani si de catva timp ( cca 6 luni ) are probleme la urinare. Prin luna ian. a acestiu an a urinat cu sange, la inceput urina era roz dar apoi aproape numai sange. Am mers la dr. veterinar ( fara el caci nu il pot scoate pe strada deoarece nu am forta sa il tin in lesa ) si mi s-au prescris antibiotice si antiinflamatoare. Dupa 10 zile problemele au disparut, el insa se tot linge la organele genitale. Acum cateva zile insa am observat cateva picaturi de urina ... cu sange... Cei de la cab. veterinar au spus ca s-ar putea sa fie ...tumoare..... Trebuie castrat?
Am obervat deasemenea ca 2 mamele si-au schmbat culoarea, sunt mai inchise la culoare si parca au putin puroi ! Este varsta de vina sau este o afectiune grava( asa cum pare)? El este vioi si mananca f. bine.

A: Buna ziua!
Poate fi vorba,intr-adevar, de o tumora. Va sfatuiesc sa faceti un efort pentru a-l duce la un cabinet veterinar,unde pe langa analiza urinii si examen clinic,ar fi indicat sa i se faca si o ecografie abdominala.Nu o sa reuseasca nimeni sa va puna un diagnostic corect,fara sa examineze animalul.

Sondaj

ie vreo diferenta intre corcituri si rasele pure ?